Zoek Alle vacatures

REEF DEELT KENNIS | Slimme robotisering: ontdek de kansen binnen productie- en logistieke omgevingen

26 september 2019 17:00
Conference Center, High Tech Campus

De krapte op de arbeidsmarkt neemt toe. Het tekort aan personeel zorgt er onder andere voor dat de gewenste productiecapaciteit niet behaald wordt. Daardoor stagneert de omzetgroei binnen productie- industriële en logistieke omgevingen. Is uw bedrijf op zoek naar een bruikbare oplossing om de personeelstekorten aan te vullen? En wilt u uw medewerkers weer in hun kracht zetten door ze te laten focussen op creatieve, sociale en probleemoplossende vraagstukken? De inzet van ‘slimme’ robots biedt allerlei kansen.

Robot oplossing voor uw bedrijf

Welke rol kunnen deze robots spelen in het material handling proces binnen productie- industriële en logistieke omgevingen? Wat zijn de voordelen vanuit bedrijfstechnisch perspectief en vanuit de menselijke kant? En is robotisering rendabel voor uw bedrijf? Deze vragen worden beantwoord tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst.

Theo Tosserams, marketing & sales manager bij Robomotive, neemt u mee in de wereld van ‘slimme’ robotisering. En laat u de mogelijkheid zien om voor een robot ongekende producten in bedrijfsprocessen te behandelen met een robot oplossing door deze te voorzien van ogen; 3D Vision. Zonder daarbij gebruik te maken van AI (Artificial Intelligence) of deep learning, waardoor oplossingen heel flexibel ingezet kunnen worden.

Theo: “Ik voorzie klanten graag van een eerlijk een bruikbaar advies met betrekking tot investering in arbeidsmiddelen om hun processen te optimaliseren”.

Discussieleider

Theo Tosserams is sinds 2018 werkzaam als marketing & sales manager bij Robomotive. Robomotive slaat een brug tussen industriële robots en robots die in het leven van consumenten en het MKB inzetbaar zijnTheo Tosserams. Robomotive heeft de ambitie om robots meer en meer de functionaliteiten van mensen te laten overnemen, daar waar de mensen ontbreken dan wel worden blootgesteld aan ergonomisch zwaar werk. Door industriële, high performance robots ogen en daarmee adaptiviteit (oog-hand-coördinatie) te geven heeft het bedrijf het mogelijk gemaakt om material handeling te robotiseren.

Theo is na het afronden van het HTS en zijn studie werktuigbouwkunde ruim 21 jaar werkzaam geweest bij Weir Minerals Netherlands in Venlo. Hij heeft veel ervaring in sales en engineering, opgedaan in diverse functies in zowel de buiten- als binnendienst van bedrijven.

Praktische informatie
Datum: donderdag 26 september
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma
17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie deel 1
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: kennissessie deel 2
20.00 uur: afsluitende borrel

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst worden er foto's gemaakt die worden gebruikt voor marketingdoeleinden.


Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.