Zoek Alle vacatures

Business Profiling opleidingstraject 2019

13 juni 2019 14:00
REEF-kantoor

Combineert het beste van twee werelden: Human Profiling & Commercial Expertise.

Het belangrijkste ingrediënt van commercieel resultaat is psychologie. De weg van ‘omgaan met weerstanden’ tot het succes van de ‘ja’ is vaak hobbelig en ligt vol met valkuilen. Toch is er maar één beïnvloedingsfactor dat het verschil tussen succes en falen bepaalt: de mens!

Of het nu gaat om het nemen van een zakelijk besluit, het maken van een keuze of geven van een advies, in elk geval hebben we informatie nodig.

Deze informatie moet aan twee belangrijke basisvereisten voldoen, namelijk: ‘betrouwbaar’ en ‘volledig’.

“Business Profiling bestaat voor 60% uit Human Profiling en 40% Commercieel Expertise”

Wilt u zich specialiseren in Business Profiling®? Leer dan op een inspirerende en zeer interactieve manier hoe u de taal van het lichaam kunt lezen en dit in combinatie kunt brengen met de woorden die worden gezegd. Kom, op basis van Communicatie in 3D®, achter de intenties van de ander en meet integriteit. Voorkom risico’s met betrekking tot verkeerde beslissingen voor uzelf en uw organisatie. Genereer minimaal 65% meer informatie in een korter tijdsbestek. Kom achter het 'waarom' tijdens een gesprek en leer het centraliseren van 'resultaat' in plaats van 'verwachting'. Kortom, upgrade de kwaliteit van uw gesprek en wees onderscheidend met deze unieke competentie.

Driedaagse opleiding

De driedaagse opleiding Business Profiling® kunt u op twee manieren volgen, namelijk in-company of op het kantoor van REEF.

REEF-kantoor, open inschrijving

Wilt u de opleiding volgen op het kantoor van REEF, dan bieden wij u dit aan voor €1.595,- per deelnemer. Het minimum aantal deelnemers is 5 personen. Voor het volgen van deze opleiding hebben we vijf trajecten waar u zich voor kunt inschrijven:

Data opleidingstraject: 13, 20 en 27 juni

Tijd: 14.00 – 20.00 uur
Voor broodjes en drank wordt gezorgd.

In-company

U kunt er ook voor kiezen om de opleiding bij u op locatie te volgen. De training Business Profiling voor Professionals omvat 18 uren training welke we volledig conform uw wensen verdelen. De groepen worden klein gehouden en gemaximeerd voor 8 deelnemers.

Wij gaan graag met u in overleg om dit volgens uw wensen op maat in te richten en passende data af te spreken. Voor een offerte en aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Oerlemans, teammanager REEF via 06 517 96 163.

Inschrijfformulier opleidingstraject Business Profiling 2019

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.