Zoek Alle vacatures

REEF DEELT KENNIS | Hoe maak je je bedrijf sterker, slimmer en sneller?

16 mei 2019 17:00
Conference Center, High Tech Campus

Tegenwoordig moeten bedrijven voortdurend hun bestaansrecht tegen het licht houden om relevant te blijven. Ze kunnen niet langer vertrouwen op een langetermijnplan voor de toekomst. Ze moeten zich bewust zijn van de snel veranderende omgeving en voortdurend inspelen op de dynamiek om hen heen. De vraag is niet langer waarom bedrijven moeten veranderen; dat is intussen wel duidelijk. De vraag is 'hoe'. Hoe blijf je als bedrijf relevant? Hoe bereid je je voor op de toekomst? Hoe zorg je voor een vooruitgang en groei?

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst deelt Camilla van den Boom haar methode, 3458. Camilla heeft recentelijk haar inzichten uit de afgelopen jaren gebundeld over hoe bedrijven de toekomst vorm kunnen geven. Ze combineert hierin traditionele bedrijfskunde met nieuwe innovatietechnieken, design thinking en scrum-processen. Haar methode 3458 helpt bedrijven om hun ambitie voor de lange termijn te vertalen naar prioriteiten en acties voor de komende 3 maanden, 4 weken, 5 dagen en 8 uur. Wat ga je nu doen om je ambitie op de lange termijn te bereiken? 

Camilla neemt je mee in haar wereld van strategiemaken en organisatiekraken. Met 3458 laat ze zien hoe je de voorwaarden creëert om als bedrijf succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. De praktische toepasbaarheid staat hierbij centraal. Hoe maak je je bedrijf sterker, slimmer en sneller?

Discussieleider
Camilla van den BoomCamilla van den Boom is bedrijfskundige en oprichter van het strategisch adviesbureau Sturrm. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van strategie- en organisatieontwikkeling is ze een veelgevraagd adviseur van grote en middelgrote bedrijven. Ze werkte als management consultant bij Accenture, Andersen en Deloitte om bedrijven te helpen met het ontwikkelen van nieuwe strategieën, innovatieve businessmodellen en wendbare organisaties. Ze is gespecialiseerd in het creëren van voorwaarden om succesvol te kunnen opereren.

Praktische informatie

Datum: donderdag 16 mei
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma
17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie deel 1
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: kennissessie deel 2
20.00 uur: netwerkborrel

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst worden er foto's gemaakt die worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.