Zoek Alle vacatures

REEF DEELT KENNIS | Duurzaamheid en gezondheid in gebouwen: hoe werkt dat in de praktijk?

16 mei 2019 17:00
Conference Center, High Tech Campus

Hoe bevordert technologie de gebruikerservaring van een gebouw, zodat het een ‘assistent’ is van de gebruiker? Wat doet dit met de productiviteit en motivatie van medewerkers? En wat betekenen de LEED, BREEAM en WELL-certificering voor u bij het realiseren van duurzame en gezonde gebouwen? 

Van gebouwen verwachten we een hoge energieprestatie: efficiënt omgaan met hulpbronnen en geen energieverbruik. Bovendien staat de gebruiker centraal bij het ontwerp van een gebouw, zodat de gezondheid en het welzijn worden ondersteund. Dit komt ten goede aan de vitaliteit en productiviteit van medewerkers. Deze duurzaamheidseisen en hoge gezondheidseisen resulteren in complexe multidisciplinaire vraagstukken voor gebouweigenaren, adviseurs en installateurs. 

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst krijgt u inzicht in technische strategieën en oplossingen. Bastiaan Beerens en Rogier Crooijmans vertellen over de belangrijkste uitdagingen bij het ontwerpen en realiseren van duurzame en gezonde gebouwen. Ze gaan in op de huidige trends en ontwikkelingen aan de hand van gerealiseerde projecten. Bij deze projecten zijn duurzaamheids- en gezondheidseisen met elkaar verbonden. Het proces wordt toegelicht van ontwerp tot uitvoering. Denk hierbij aan enkele van de eerste Nederlandse projecten die de WELL-certificering nastreven.

Discussieleiders
Rogier CrooijmansRogier Crooijmans werkt in het energieteam van Deerns, waar duurzaamheid in technische gebouwontwerpen centraal staat. Hij is LEED Accredited Professional en heeft veel ervaring in het begeleiden van BREEAM-projecten. De trajecten lopen van voorlopig ontwerp tot en met de uitvoering.

Bastiaan BeerensBastiaan Beerens is WELL AP en adviseur op het gebied van gezonde en duurzame gebouwen bij Deerns. Hij doet dit vanuit zijn achtergrond als bouwfysicus. Bastiaan heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van comfort in de gebouwde omgeving. Hij heeft een passie voor het bevorderen van gezondheid en welzijn en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet.

Praktische informatie
Datum: donderdag 16 mei
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma
17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie deel 1
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: kennissessie deel 2
20.00 uur: netwerkborrel

Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.