Zoek Alle vacatures

REEF DEELT KENNIS | Strategiemaken en organisatiekraken

16 mei 2019 17:00
Conference Center, High Tech Campus

Als organisatie dient u in een snel veranderende omgeving kritisch naar uw huidige strategie te kijken. Om relevant te blijven is het daarom van belang het bestaansrecht van uw organisatie regelmatig tegen het licht te houden. Steeds meer organisaties gaan daarom over op ‘agile’ werken. Maar dit is slechts een methode. Hoe blijft u als bedrijf relevant? Hoe bereidt u zich voor op de toekomst? En hoe zorgt u voor vooruitgang en groei?

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst deelt Camilla van den Boom haar methode, 3458, om snel en efficiënt de route van uw bedrijf naar de toekomst uit te stippelen. Camilla neemt u mee in haar wereld van strategiemaken en organisatiekraken. Bij REEF maken wij gebruik van de 3458-methode. Praktische toepasbaarheid staat hierin centraal en dit zorgt ervoor dat onze organisatie sterker, slimmer en sneller is.

Op interactieve wijze gaat u zelf aan de slag met de toekomst van uw organisatie. U zult snel ervaren dat u terecht komt in een confronterende en snelle werkwijze.

Discussieleider
Camilla van den BoomCamilla van den Boom is bedrijfskundige en oprichter van het strategisch adviesbureau Sturrm. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van strategie- en organisatieontwikkeling helpt zij bedrijven om naar binnen, naar buiten en naar voren te kijken. Ze werkte als management consultant bij Accenture, Andersen en Deloitte. Daarnaast is Camilla docent Strategisch Management bij TIAS  School for Business and Society. Haar methode 3458 publiceert zij in haar nieuwste boek, dat vanaf mei te verkrijgen is.

Praktische informatie
Datum: donderdag 16 mei
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma
17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie deel 1
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: kennissessie deel 2
20.00 uur: netwerkborrel

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst worden er foto's gemaakt die worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.