Zoek Alle vacatures

REEF DEELT KENNIS | Het nieuwe HRM: anders organiseren, verandering van binnenuit

16 mei 2019 17:00
High Tech Campus

Vitaliteit, medewerkers aan zet en de rol van technologie. Enkele thema’s die de HR-agenda domineren. Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst deelt gemeente Waalwijk hun verhaal op interactieve wijze.

Hoe geeft u als HR-professional sturing aan organisatie- en cultuurverandering met aandacht voor innovatie en eigenaarschap? 4 sprekers van gemeente Waalwijk nemen u mee in het ontwikkelen van de organisatie, de HR-strategie en de belangrijkste uitdagingen van nu en die voor de toekomst. Onderwerpen die aan bod komen zijn het goede gesprek, de rol van technologie, burn-out- en stresspreventie en werkgeluk. Aan de hand van praktijkcases kunt u zelf direct aan de slag met de ambities binnen uw organisatie.

HR-strategie
Hester VerberktHester Verberkt, HR-manager gemeente Waalwijk, deelt haar kennis over het ontwikkelen van de organisatie, de positie van HR in de organisatie en de HR-strategie ‘Goed op weg!’. In deze strategie staat de medewerker centraal.

Betrokken medewerkers
Moniek DupuisSteffi van Alebeek Hoe krijg je medewerkers aan zet? Hoe laat je medewerkers regie en eigenaarschap pakken? En hoe zijn technologie en HR verbonden? HR-adviseurs Moniek Dupuis en Steffi van Alebeek bespreken verschillende HR-thema’s en geven praktijkvoorbeelden hoe de betrokkenheid van medewerkers vergroot is. Zij inspireren u door de vernieuwde gesprekkencyclus aan de hand van FITT.

Vitaliteit en werkgeluk
Ilse de BruijnHet tweede gedeelte van de bijeenkomst staat de aanpak van vitaliteit en werkgeluk ter preventie van burn-out centraal. Organisatiecoach Ilse de Bruijn en Steffi van Alebeek delen hun kennis over dit actuele onderwerp.

Praktische informatie
Datum: donderdag 16 mei
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma
17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie deel 1
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: kennissessie deel 2
20.00 uur: netwerkborrel

Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.