Zoek Alle vacatures

Human Profiling opleidingstraject 4 2019

05 september 2019 14:00
REEF-kantoor

Human Profiling® is een unieke interview -en gesprekstechniek waarmee u mensen kunt ‘lezen’ en integriteit van mens en informatie kunt toetsen. Het voorspellende karakter van Human Profiling kenmerkt zich in de vaststelling van intenties van personen. Met andere woorden, Human Profiling stelt ons daadwerkelijk in staat om achter de ware intenties van de ander te komen.

Wilt u zich specialiseren in Human Profiling®? Leer dan op een inspirerende en zeer interactieve manier hoe u de taal van het lichaam kunt lezen en dit in combinatie kunt brengen met de woorden die worden gezegd. Kom, op basis van Communicatie in 3D®, achter de intenties van de ander en meet integriteit. Voorkom risico’s met betrekking tot verkeerde beslissingen voor uzelf en uw organisatie. Genereer minimaal 65% meer informatie in een korter tijdsbestek. Kortom, upgrade de kwaliteit van uw gesprek en wees onderscheidend met deze unieke competentie.

Driedaagse opleiding

De driedaagse opleiding Human Profiling® kunt u op twee manieren volgen, namelijk in-company of op het kantoor van REEF.

REEF-kantoor, open inschrijving

Wilt u de opleiding volgen op het kantoor van REEF, dan bieden wij u dit aan voor €1.595,- per deelnemer. Het minimum aantal deelnemers is 5 personen. Voor het volgen van deze opleiding hebben we vier trajecten waar u zich voor kunt inschrijven:

Data opleidingstraject 4: 5, 10 en 17 september
Data opleidingstraject 5: 10, 15 en 22 oktober
Data opleidingstraject 6: 7, 21 en 28 november
Data opleidingstraject 7: 26 november en 3, 12 december

Tijd: 14.00 – 20.00 uur
Voor broodjes en drank wordt gezorgd.

In-company

U kunt er ook voor kiezen om de opleiding bij u op locatie te volgen. De training Human Profiling voor Professionals omvat 18 uren training welke we volledig conform uw wensen verdelen. De groepen worden klein gehouden en gemaximeerd voor 8 deelnemers.

Wij gaan graag met u in overleg om dit volgens uw wensen op maat in te richten en passende data af te spreken. Voor een offerte en aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Oerlemans, teammanager REEF via 06 517 96 163.

Inschrijfformulier opleidingstraject 4 Human Profiling 2019 op het REEF-kantoor

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.


Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.