Zoek Alle vacatures

REEF DEELT KENNIS | Integrale aanpak voor verduurzaming kantoren

19 februari 2019 17:00
Conference Center, High Tech Campus

In het Bouwbesluit staat dat vanaf 1 januari 2023 het verboden is om een kantoorgebouw te gebruiken zonder een geldig energielabel C. En voor 2030 geldt zelfs energielabel A. Op dit moment voldoet 50% nog niet aan energielabel C. De hoogste tijd om hier actie op te ondernemen. Welke stappen zijn hiervoor nodig? Wat zijn de verplichte energielabels voor kantoren en wat betekent dit voor u? Deze vragen worden beantwoord tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst. 

Integrale aanpak
Om kantoorpanden te verbeteren moet u niet alleen denken aan de energiebesparing. Ook het welzijn en comfort van medewerkers is van essentieel belang om het kantoor te verbeteren. Daarnaast dient u ook rekening te houden met wetgeving. Een integrale aanpak is daarom geen overbodige luxe, maar welke stappen zijn hiervoor nodig?

Wat zijn de verplichte energielabels voor kantoren? Wat betekent dit voor u? Welke maatregelen dragen bij aan het verhogen van welzijn van medewerkers? En welke maatregelen dragen bij aan energiezuinigheid in combinatie met verbetering welzijn. Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst vertelt Durk van Loon, directeur bij Heembouw, met welke wetgeving u te maken krijgt en krijgt u handvatten voor een gezond en duurzaam kantoor. 

Discussieleider
Durk van LoonDurk van Loon ziet het als een persoonlijke drijfveer om bestaande kantoren te verduurzamen tot gezonde kantoren die volledig aansluiten op de wens van de gebruikers. Als directeur van Heembouw - een ontwerpende bouwer actief in marktsegmenten kantoren, bedrijfsruimten en wonen - deelt hij graag zijn kennis over een juiste strategie om uw kantoor te optimaliseren.   

Praktische informatie
Datum: dinsdag 19 februari 
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma
17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie deel 1
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: kennissessie deel 2
20.00 uur: afsluitende borrel

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst worden er foto's gemaakt die worden gebruikt voor marketingdoeleinden.


Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.