Zoek Alle vacatures

Is uw businessmodel up-to-date? REEF-DEELT-KENNISbijeenkomst

19 februari 2019 17:00
Conference Center, High Tech Campus

Hoe ziet een nieuw businessmodel eruit? Wat zijn de gevolgen van een nieuw businessmodel voor een organisatie? Wat kunnen ‘conventionele’ en ‘nieuwe’ businessmodellen van elkaar leren?

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst krijgt u van Mariël Voogel (CreativeMV) antwoord op deze vragen. U leert de drie essentiële componenten van alle businessmodellen. En Mariël geeft tips over hoe u uw businessmodel kunt vernieuwen.

De wereld verandert in rap tempo. De veranderingen worden ingezet door nieuwe technologie, nieuwe spelers en nieuwe trends. Strategieën, die voorheen nog effectief leken, zorgen nu niet meer voor nieuwe waarde. Het is de kunst van het ondernemen om kansen te zien en te reflecteren op uw eigen bedrijfsmodel. Het behouden van uw positie in de markt, ook in de toekomst, hangt samen met de keuzes die u zelf maakt.

Discussieleider
Mariël Voogel
Mariël Voogel heeft veel ervaring in het benutten van nieuwe kansen, het begeleiden van organisaties in uiteenlopende sectoren en het ontwikkelen van economisch- en innovatiebeleid. Als afgestudeerd cultuurwetenschapper zet zij een gekleurd pallet in bij creatieve processen. Met haar adviesbureau CreativeMV ondersteunt zijn organisaties op het gebied van strategie, ontwikkeling en uitvoering.

Succes komt meestal niet aanwaaien. Lef, drive, doorzettingsvermogen en risicobereidheid zijn de voorwaarden van succes. Een open houding en 360°-feedback! Dit neemt Mariël mee in haar werkwijze. Mariël Voogel gelooft, dat door anders te kijken, je ook ander gedrag vertoont, en vaste patronen doorbreekt.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 19 februari 
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma
17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie deel 1
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: kennissessie deel 2
20.00 uur: afsluitende borrel 

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst worden er foto's gemaakt die worden gebruikt voor marketingdoeleinden.


Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.