Zoek Alle vacatures

REEF DEELT KENNIS | Vergroot het succes van het project: reduceer verspillingen

19 februari 2019 17:00
Conference Center, High Tech Campus

In een markt met groeiende concurrentie, die vaak nog gericht is op prijs, gaan bedrijven aan de slag met het vergroten van hun klantwaarde. In de ontwikkeling naar een duurzame organisatie en een succesvol project moeten stappen gemaakt worden om verspillingen in de waardestroom te reduceren. Alleen dan kunnen bedrijven zich richten op klantwaarde. Hoe behaalt u binnen uw project winst in doorlooptijd, het inrichten van het werk en de menselijke maat? 

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst bekijken Leo Hazelzet en Dirk Dorr welke stappen gemaakt moeten worden om verspillingen in de waardestroom aan te pakken. De discussieleiders bespreken verbetermethoden met een uitstap naar bewustwording, communicatie en verbeterrichtingen. Ofwel: ze geven inzicht in de winstgevendheid van uw organisatie en project. Hoe zorgt u ervoor dat u meer rendement behaalt uit medewerkers, processen en stakeholders? Op een interactieve wijze ontdekt u welke aspecten binnen uw project werken en kunnen werken. Om vervolgens vanuit daar te bepalen welke oplossingen voor uw organisatie werken. U stelt vast wat de volgende stap gaat zijn om de waardestroom te optimaliseren en het succes van het project te vergroten.

Discussieleiders
Leo Hazelzet en Dirk Dorr zijn actief als zelfstandigen met een technische achtergrond en ervaring binnen de Bouw en Techniek sector. 

Leo Hazelzet

Leo Hazelzet is een ervaren manager die constant op zoek is naar de uitdaging om teams en bedrijven beter te laten functioneren. Focus zoeken in de waardestroom, genereren van klantwaarde en meesterschap nastreven voor alle belanghebbenden. 

Dirk DorrDirk Dorr heeft diverse jaren training gegeven op het gebied van Lean, learn, coaching, bij Arpa Training & Consultancy. Na jaren voor de groep gestaan te hebben nu weer een actieve rol in het implementeren van het proces naar een lerende organisatie.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 19 februari 
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma
17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie deel 1
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: kennissessie deel 2
20.00 uur: afsluitende borrel

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst worden er foto's gemaakt die worden gebruikt voor marketingdoeleinden.


Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.