Zoek Alle vacatures

REEF DEELT KENNIS | De Omgevingswet en bevoegd gezag voor vergunningen

19 februari 2019 17:00
Conference Center, High Tech Campus

Interessante bijeenkomst indien u te maken heeft met milieuaanvragen of werkzaam bent binnen Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving.

Het bevoegd gezag is het bestuursorgaan dat beslist op een aanvraag voor een omgevingsvergunning. Er is altijd maar één bevoegd gezag voor een omgevingsvergunning. Maar wie gaat nu precies waar over? Welke procedure geldt? Tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst vertelt Inge Dijkhuizen over bevoegd gezag in de Omgevingswet. Deze bijeenkomst is interessant als u te maken heeft met aanvragen en meldingen behandelen of indienen, en u wilt snappen hoe het bevoegd gezag bepalen werkt onder de Omgevingswet.  

In deze praktische workshop neemt Inge u mee aan de hand van een casus: wie gaat waarover? Het interactieve deel betreft een casus van een bestaand bedrijf. Er wordt een wijziging geconstateerd, die ten onrechte niet bekend is bij het bevoegd gezag. In kleine groepjes gaat u tijdens deze workshop aan de slag: wat moet er nu gebeuren? Is er een melding nodig of kan het via een vergunning? En wie is dan bevoegd gezag? 


Discussieleider
Inge DijkhuizenInge Dijkhuizen is werkzaam als vergunningverlener bij een omgevingsdienst. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring in het werkveld en is betrokken geweest met de implementatie van de Wabo en de Omgevingswet. 

Praktische informatie
Datum: dinsdag 19 februari 
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma
17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie deel 1
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: kennissessie deel 2
20.00 uur: afsluitende borrel

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst worden er foto's gemaakt die worden gebruikt voor marketingdoeleinden.


Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.