Zoek Alle vacatures

REEF deelt kennis | Kandidaatselectie zonder tijdrovend selectieproces

17 mei 2018 17:00
High Tech Campus, Eindhoven

De tijd van zware en dure assessments zijn voorbij en overdaad aan online ‘DISC’-testen zorgt ervoor dat de validiteit hiervan steeds meer onder druk staat. Dit heeft tot gevolg dat we uiteindelijk weer bij de basis terugkomen…’het gesprek’. Hierin moeten persoonlijkheid en de intrinsieke motivatoren worden vastgesteld. Maar hoe weet u of u de juiste keuze maakt voor de juiste kandidaat zonder een tijdrovend selectieproces?

Spreker Gert Jan Schenau MBA, eigenaar van IC}U en ontwikkelaar van Human Profiling® en ARCHEAS assessment, neemt u tijdens deze interactieve kennisbijeenkomst mee in de meest objectieve en efficiënte manier van vaststelling van persoonlijkheid en motivatie van mensen zonder hulp van buitenaf. Hij laat u zien hoe u een tijdrovend selectieproces voorkomt en waarmee u als HR-professional, -manager of -directeur zelf tijdens het gesprek de kandidaat test op persoonlijkheid en motivatie. Bij ARCHEAS assessment komt geen software aan te pas, uitsluitend een set van vragen tijdens het gesprek, gecombineerd met de techniek Human Profiling®.

Discussieleider
REEF deelt kennis - discussieleider Gert Jan Schenau - IC}UGert Jan Schenau MBA is al jarenlang actief in het HR-vak. Tijdens zijn loopbaan heeft hij de toegevoegde waarde van de lichaamstaal in communicatie ontdekt. Hij heeft hier een praktische techniek van gemaakt die door iedereen aan te leren en toe te passen is. Hiermee heeft hij inmiddels vele professionals, in vele branches en op elk niveau, een communicatieve vaardigheid aangeleerd die nieuw, uniek en uiterst efficiënt en effectief is. Sinds mei 2015 is Gert Jan managing partner bij IC}U. 

Programma
17.00 uur ontvangst en broodjes
18.00 uur eerste deel
18.45 uur pauze
19.15 uur tweede deel
19.45 uur informele afsluiting

Praktische informatie
Datum: 17 mei 2018
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.