Zoek Alle vacatures

REEF deelt kennis | Ontdek hoe cultuur en gedrag het slagingspercentage van Operational Excellence-trajecten verhoogt

17 mei 2018 17:00
High Tech Campus, Eindhoven

Veel bedrijven en organisaties hebben allerlei Operational Excellence-implementaties gedaan (lean, 5s, etc.), maar waarom slaagt slechts 1 op de 10 bedrijven er in om dit soort initiatieven duurzaam verankerd te krijgen?

Onderzoek heeft aangetoond dat duurzame Operational Excellence-implementaties alleen gedaan kunnen worden door de juiste focus te leggen op cultuur en gedrag. Waar de meeste bedrijven hun Excellence-implementaties starten met mooie lean-tools en procesoptimalisaties, is juist het gedrag van leiders en medewerkers bepalend voor de uiteindelijke resultaten.

Gert Linthout en Leon van der Loo, beiden Industry Team Lead bij Möbius Business Redesign, zijn OPEX- en SCM-specialisten met jarenlange ervaring. Zij zullen tijdens deze interactieve kennisbijeenkomst aan de hand van vele praktijkvoorbeelden uitleggen hoe u Operational Excellence-initiatieven in uw bedrijf duurzaam kunt verankeren door de juiste focus te leggen op cultuur en gedrag. Hierbij zullen ze gebruik maken van het Singo Framework. Het Singo Framework legt uit dat: “slechts via ideaal gedrag kunnen we ideale bedrijfsresultaten behalen”.

Discussieleiders
Discussieleider Gert LinthoutGert Linthout heeft 15 jaar ervaring op het gebied van Operational Excellence. In zijn functie als Industry Team Lead bij Möbius Business Redesign is hij verantwoordelijk voor de groei, bedrijfsontwikkeling en het beheer van doelgerichte en resultaatgerichte projecten voor de internationale industriële klanten.

Discussieleider Leon van der LooLeon van der Loo heeft ruim 25 jaar ervaring op managementniveau in Supply Chain management en Operational Excellence bij verschillende grote organisaties. Bij Möbius is hij als Industry Team Lead verantwoordelijk voor toonaangevende industriële projecten waarbij de focus ligt Supply Chain en Operations Excellence.

Programma
17.00 uur ontvangst en broodjes
18.00 uur eerste deel
18.45 uur pauze
19.15 uur tweede deel
19.45 uur informele afsluiting

Praktische informatie
Datum: 17 mei 2018
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.