Zoek Alle vacatures

REEF recruitment | Sterke vacatures zorgen voor sterke kandidaten

17 april 2018 14:00
REEF kantoor

Wist u dat er gemiddeld 500 lezers van een vacaturetekst nodig zijn om één geschikte kandidaat te krijgen? Dat toonde Jonathan Campbell, CEO van recruitmenttrainingsbureau Social Talent, tijdens het Monster Year Event, hét recruitmentevenement georganiseerd door Monster Board. Die conversie is zo laag omdat vacatureteksten vaak onduidelijk en zelfs saai zijn. Bovendien groeit de Nederlandse economie stabiel en gestaag. De werkgelegenheid – en daarmee het aantal vacatures –neemt toe. Hoe zorgt u voor een vacature die doel raakt? REEF deelt deze kennis graag met u via een interactieve workshop.

Interactieve workshop 'Sterke vacatures zorgen voor sterke kandidaten'

Wat triggert een kandidaat? Is de tekst die u schrijft herkenbaar en duidelijk? Welke schrijfstijl kunt u het beste gebruiken? Wat moet er allemaal in de vacature komen te staan, zodat deze ook online goed vindbaar is? Pauline Sniekers, eigenaar van Tekstbureau Woord, geeft antwoord tijdens de interactieve workshop ‘Sterke vacatures zorgen voor sterke kandidaten’. Aan de hand van actuele marketingtheorie en praktijkvoorbeelden leert u vacatures schrijven die de kans op reacties van de juiste kandidaat verhogen. 

"Ik vond het een erg leuke workshop erg aangename setting, fijn dat iedereen interactief mee deed."

"Ik vond het een goede workshop, waarbij ik gemerkt heb dat ik al een heel eind op de goede weg ben met het schrijven van de vacatureteksten. Dat is een fijne bevestiging. Ik heb daarnaast ook nog wat nieuwe ideeen opgedaan."

Trainer(s)

Deze training wordt gegeven door Pauline Sniekers van "Tekstbureau Woord".


Kosten

Deelname aan deze workshop bij REEF kost € 95,-. Na deelname van deze workshop ontvangt u van ons een evaluatie waarin u kunt aangeven of de mate van het kennis delen dit bedrag waard was. Wij geven daarvoor de volgende drie opties, u mag zelf bepalen welke optie het beste aansluit:

  • Ik betaal het bedrag van 95 euro excl. BTW
  • Ik bepaal zelf een bedrag
  • Ik betaal in de vorm van een zakelijke tegenprestatie

Wilt u nu al meer weten over het schrijven van goede vacatureteksten? Lees dan de publicatie 'Do's en don'ts voor het schrijven van een vacaturetekst' van Manon Vos, accountmanager REEF recruitment.

Wegens grote belangstelling is het alleen mogelijk om u in te schrijven indien u binnen het vakgebied P&O of recruitment werkzaam bent. 


Inschrijfformulier workshop 'Sterke vacatures zorgen voor sterke kandidaten' 17 april 2018

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.