Zoek Alle vacatures

Human Profiling opleidingstraject 11.2018 sessie 1

06 december 2018 13:00
REEF-kantoor

Human Profiling® is een unieke interview -en gesprekstechniek waarmee u mensen kunt ‘lezen’ en integriteit van mens en informatie kunt toetsen. Het voorspellende karakter van Human Profiling kenmerkt zich in de vaststelling van intenties van personen. Met andere woorden, Human Profiling stelt ons daadwerkelijk in staat om achter de ware intenties van de ander te komen.

Wilt u zich specialiseren in Human Profiling®? Leer dan op een inspirerende en zeer interactieve manier hoe u de taal van het lichaam kunt lezen en dit in combinatie kunt brengen met de woorden die worden gezegd. Kom, op basis van Communicatie in 3D®, achter de intenties van de ander en meet integriteit. Voorkom risico’s met betrekking tot verkeerde beslissingen voor uzelf en uw organisatie. Genereer minimaal 65% meer informatie in een korter tijdsbestek. Kortom, upgrade de kwaliteit van uw gesprek en wees onderscheidend met deze unieke competentie.

Driedaagse opleiding

De driedaagse opleiding Human Profiling® kunt u op twee manieren volgen, namelijk in-company of op het kantoor van REEF.

REEF, open inschrijving

Wilt u de opleiding volgen op het kantoor van REEF, dan bieden wij u dit aan voor € 1.595,- excl. BTW per deelnemer. Het minimum aantal deelnemers is 5 personen.

Data: 6, 13 en 18 december 2018
Tijd: 13.00 - 19.00 uur* 
Voor broodjes en drank wordt gezorgd.

* de tijden kunnen in overleg worden gewijzigd.

In-company

Wanneer u ervoor kiest om met minimaal 3 en maximaal 8 deelnemers de opleiding in-company te volgen bieden wij u dit aan tegen een gereduceerd tarief van € 1.795,- excl. BTW per dag. Wij gaan graag met u in overleg om dit volgens uw wensen op maat in te richten en passende data af te spreken. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Oerlemans, divisiemanager personeel en organisatie via 06 517 96 163 of i.oerlemans@reef.nl.

 

Schrijf u hier in voor opleidingstraject 11 op 6, 13 en 18 december 2018 op het REEF-kantoor. Wees er snel bij, want de groepen zijn gemaximaliseerd tot 8 personen!


Inschrijfformulier opleidingstraject 11.2018 Human Profiling

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.