Zoek Alle vacatures

REEF-training Lean methode: root cause analysis

03 juli 2018 17:30
REEF-kantoor

Pleisters plakken, dat is een probleem oplossen zonder het kennen van de root cause, de hoofdoorzaak. Hierdoor steekt na verloop van tijd het probleem altijd weer opnieuw de kop op. Dit soort pleisters kom je dagelijks tegen. Het is een noodgebouw waar we even inzitten, de controle op het eindproduct of een setting die je maar beter niet kunt gebruiken. Dit soort pleisters maken het werk moeilijker, frustrerend en soms zelfs gevaarlijk. Root cause analysis biedt je de mogelijkheid problemen structureel op te lossen.

Voor deze training zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Inschrijven is nog mogelijk, u komt dan op de reservelijst te staan.

Resultaat

Na deze training ben je in staat:

  • Een probleem structureel op te lossen
  • De root cause (hoofdoorzaak) te vinden
  • Oplossingen te prioriteren en zo de beslisser te overtuigen van de beste oplossing

Je versterkt de volgende competenties:

  • Probleemanalyse
  • Klantgerichtheid
  • Overtuigingskracht

Onderwerpen

Tijdens deze training komen de volgende thema’s aan bod:

  • Go See
  • Proces mapping
  • 5 Why’s
  • Effort benefit matrix

De definitieve inhoud van het programma wordt vastgesteld op basis van door de deelnemers ingebrachte problemen uit de praktijk. Zo sluit de training maximaal aan bij de individuele ontwikkelbehoefte.

Praktische informatie

Voor deelname aan deze training beschik je, bij voorkeur, over kennis op het gebied van Lean. Bijvoorbeeld opgedaan in de REEF-training, De kern van Lean: verspillingen.

Na voltooiing van de 4 REEF-trainingen op het gebied van Lean-management, heb je de mogelijkheid om je Yellow-belt certificaat te behalen. Ter afronding word je uitgenodigd voor een werksessie Lean. 

Kosten

REEF-projectspecialisten
REEF biedt jou als REEF-projectspecialist een stimulerende omgeving, die je in staat stelt jezelf te ontwikkelen. Meld je via onderstaand formulier aan en breng een REEF-voucher mee naar de training en lever deze in bij de trainer.

REEF leidt op
De kosten voor deelname aan een REEF-training bedragen normaal
€ 250,-. Via onze dienst REEF leidt op, waarbij je credits afneemt, kun je deze kosten reduceren tot € 95,- per deelname. Je kunt je middels onderstaand formulier aanmelden

Inschrijfformulier REEF-trainingen met introducé

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.