yandex counter
Zoek Alle vacatures

REEF deelt kennis | Toekomstgericht bouwen met Smart Building Technologie

18 mei 2017 17:00
Conference Center, High Tech Campus

Bij de ontwikkeling van onderzoeksgebouwen is het belangrijk rekening te houden met de steeds sneller opeenvolgende technologische ontwikkelingen. Er moet dan ook toekomstgericht gebouwd worden. Maar hoe pak je deze toch al vaak complexe opgaves aan? Hoe faciliteer je het proces in het gebouw, zodanig dat het nu past maar ook in de toekomst passend blijft? Een belangrijke ontwikkeling daarbij is Smart Building. Door middel van Smart Building Technologie blijkt het mogelijk om nog grote stappen te zetten in het effectief gebruik van gebouwen. Johan van Gerven van Deerns Nederland deelt zijn kennis op dit gebied tijdens deze interactieve bijeenkomst.

Discussieleider
Johan van Gerven is senior adviseur bij de adviesgroep Clean Technology bij Deerns. Hij heeft 25 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling, ontwerp, realisatie en exploitatie van projecten in diverse marktsegmenten. Hij heeft een brede ervaring en realiseerde projecten in marktsegmenten life sciences, energieopwekking, cleanrooms, datacentra, laboratoria, gezondheidszorg en de kantorensector. 

Praktische informatie
Datum: 18 mei 2017
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Let op! Het aantal inschrijvingen is beperkt, dus schrijf u vandaag nog in. Blijkt na inschrijving dat u niet aanwezig kunt zijn? Laat het ons uiterlijk een week van tevoren weten en we brengen geen kosten in rekening. Als u later afmeldt, zijn we helaas genoodzaakt om € 75,00 onkosten te rekenen. 

Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug