yandex counter
Zoek Alle vacatures

REEF deelt kennis | Omzeil de grootste valkuilen bij de implementatie van S&OP

18 mei 2017 17:00
High Tech Campus, Eindhoven

Sales & Operations Planning (S&OP) is een actueel ondewerp binnen supply chain. Veel organisaties beseffen dat een optimale afstemming tussen demand, supply, product development en finance van groot belang is om de strategische doelen van een organisatie te behalen. Zij beschouwen S&OP als een tactisch proces om strategie en operatie aan elkaar te koppelen. Tegelijkertijd zijn er veel voorbeelden waar S&OP implementaties zeer moeizaam verlopen of zelfs geheel of gedeeltelijk mislukken. 

Wat zijn de grootste valkuilen bij implementatie van S&OP? Wat kunnen organisaties doen om deze valkuilen te ontwijken? Tijdens een interactieve bijeenkomst geeft Peter van den Tweel de vijf meest voorkomende valkuilen bij S&OP implementaties. Aan de hand van praktische voorbeelden geeft hij handvatten om deze valkuilen te omzeilen. 

Discussieleider
Peter den Tweel Zimmer-BiometPeter van den Tweel heeft na afronding van zijn hbo-opleiding logistiek bij Philips en Hewlett-Packard ervaring opgedaan in demand- en supply chain planning. Zijn carrière vervolgde hij bij OMRON als logistics manager in de grootste manufacturing site in EMEA. Later heeft hij diverse functies vervuld richting procesverbetering binnen demand planning, supply chain en warehousing. Sinds 2014 is hij werkzaam als EMEA Business Planner bij Zimmer-Biomet waar hij het maandelijkse S&OP-proces faciliteert.  

Programma

17.00 uur    ontvangst en broodjes
18.00 uur    eerste deel
18.45 uur    pauze
19.15 uur    tweede deel
19.45 uur    informele afsluiting

Praktische informatie
Datum: 18 mei 2017
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Let op! Het aantal inschrijvingen is beperkt, dus schrijf u vandaag nog in. Blijkt na inschrijving dat u niet aanwezig kunt zijn? Laat het ons uiterlijk een week van tevoren weten en we brengen geen kosten in rekening. Als u later afmeldt, zijn we helaas genoodzaakt om € 75,00 onkosten te rekenen.

Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug