Zoek Alle vacatures

REEF deelt kennis | Kom tot excellente dienstverlening binnen het sociaal domein door anders te leren kijken

18 mei 2017 17:00
Conference Center, High Tech Campus

De nieuwe taken van de Wet maatschappelijke ondersteuning hebben veel werkzaamheden voor gemeenten met zich meegebracht. Hierdoor zou u bijna vergeten waar het om draait binnen het sociaal domein, namelijk mensen! Op een andere manier naar de zaak kijken, kan helpen om weer tot de kern van de werkzaamheden te komen.

Vaak wordt er gezegd dat ‘de klant’ centraal staat, maar is dat wel echt zo? Of zijn de procedures en regels leidend? Hoe kunt u op een andere manier gaan werken, zodat het aansluit op de mens? Wat kan mediation betekenen bij klachten en bezwaren? Hoe kunt u het beste samenwerken met organisaties en elkaar meenemen in de veranderingen? Claudi van Dongen, Teamleider Wmo bij Gemeente Etten-Leur, leidt de discussie tijdens deze bijeenkomst en vertelt haar ervaringen en haar invalshoek om excellente dienstverlening te leveren.

Deze bijeenkomst is naast professionals binnen de Wmo ook interessant voor geïnteresseerden uit de andere hoeken van het sociaal domein. Excellente dienstverlening levert u immers niet voor slechts één van de taken, maar is een manier van werken voor alle specialismen.

Discussieleider
REEF deelt kennis - discussieleider Claudi van DongenClaudi van Dongen is tien jaar werkzaam bij de gemeente Etten-Leur als teamleider Wmo. Mét mensen vóór mensen werken vindt zij het leukst dat er is. Als (voormalig) verpleegkundige en vrijwilliger bij slachtofferhulp heeft zij in het verleden veel kracht en autonomie gezien. Hieraan ontleent zij haar passie voor mensen. Praktische oplossingen en buiten de lijnen kleuren past bij haar. Autonomie, ontwikkelen, leren en verbeteren zijn voor haar belangrijk om morgen beter te zijn dan vandaag. Dat staat altijd in relatie tot het werken mét en vóór mensen. 

Praktische informatie
Datum: 18 mei 2017
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Let op! Het aantal inschrijvingen is beperkt, dus schrijf uzelf vandaag nog in. Graag bieden wij zoveel mogelijk professionals van verschillende gemeenten de mogelijk om kennis te delen binnen een groot netwerk. Daarom wordt er bij grote belangstelling een selectie gemaakt van de inschrijvingen. Per organisatie kunnen er 3 professionals deelnemen. De overige inschrijvingen worden op de reservelijst geplaatst.


Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten