Zoek Alle vacatures

REEF-deelt-kennisbijeenkomst

13 februari 2020

Tijdens interactieve bijeenkomsten op de High Tech Campus discussiëren specialisten over actuele ontwikkelingen in hun vakgebied. Meer informatie volgt.
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | VTH & STIKSTOFPROBLEMATIEK IN NEDERLAND

13 februari 2020

De krantenkoppen staan er bol van: de stikstofcrisis. Op 1 juli 2015 is het Programma Aanpak Stikstof (PAS) in werking getreden. Het PAS moest ervoor zorgen dat de natuur versterkt, de stikstofdepositie daalt en er ruimte blijft voor economische ontwikkelingen. Op 29 mei 2019 heeft de Raad van State geoordeeld dat het PAS juridisch gezien geen stand kan houden en niet gebruikt mag worden als toestemmingsbasis voor verschillende activiteiten. Hoe nu verder?
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | IIOT TOEPASSINGEN EN AUGMENTED REALITY IN ONDERHOUD

13 februari 2020

Predictive maintenance is één van de meest populaire en veelbelovende ontwikkelingen in onderhoud. Veel maakbedrijven worstelen met de vraag in hoeverre het inzetten op predictive maintenance zinvol is, zeker nu de technologie nog volop in ontwikkeling is. Waar lopen bedrijven tegenaan en wat zijn de lessons learned van de succesvolle pioniers op dit vlak?
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | DE DRIVERLESS SUPPLY CHAIN

13 februari 2020

Waarom zouden we op de mens vertrouwen als we hun fouten kennen en wanneer computer-algoritmes die fouten kunnen voorkomen? Wat als we de Supply Chain volledig kunnen laten sturen door een algoritme?
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | STRESS: VRIEND OF VIJAND?

13 februari 2020

Steeds vaker zien we zorgwekkende berichten verschijnen over de gevolgen van stress, vertaald in burnout- en depressiecijfers. Dit heeft een grote impact op het ziekteverzuim van uw medewerkers. Waarom is inzicht in stress en stresspreventie zo belangrijk voor uw medewerkers en organisatie? 
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | Wet-overstijgende gegevensdeling in het sociaal domein

13 februari 2020

Wetten in het sociaal domein regelen weinig voor het delen van gegevens tussen verschillende gemeentelijke afdelingen. Dit maakt het juridisch lastig om integrale hulp en ondersteuning te bieden over de wetten heen. Binnen de uitvoering leidt dit tot veel vragen en tot terughoudendheid bij het delen van informatie tussen verschillende afdelingen en domeinen. Hoe gaat u om met persoonsgegevens in het kader van bestuurlijke besluitvorming?
meer informatie

Human Profiling Experience 10 maart

10 maart 2020

Regelmatig neem je besluiten, maak je keuzes of geef je adviezen. Om dit op een duurzame en succesvolle manier te kunnen doen heb je informatie nodig die aan de twee belangrijkste criteria voldoet namelijk, betrouwbaarheid en volledigheid. Maar hoe kom je te weten dat dit zo is?
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 7 van de 7
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.