Zoek Alle vacatures

REEF-training: Profileer jezelf met LinkedIn

22 augustus 2019

LinkedIn is hét zakelijke netwerk. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf goed profileert op dit medium. Tijdens deze intensieve praktische training ga je direct aan de slag om je profiel aan te passen op 16 strategische punten. Verder wordt je linkstrategie bekeken en leer je beter gebruik te maken van de database van LinkedIn en je zoekopdrachten met Google te combineren voor optimale resultaten.
Voor deze training zijn geen plaatsen meer beschikbaar. 
meer informatie

Human Profiling opleidingstraject 4 2019

05 september 2019

Human Profiling® is een unieke interview -en gesprekstechniek waarmee u mensen kunt ‘lezen’ en integriteit van mens en informatie kunt toetsen.  Wilt u zich specialiseren in Human Profiling®? Schrijf u dan in voor een van de opleidingstrajecten.
meer informatie

intervisie REEF personeel en organisatie

05 september 2019

De projectspecialisten van REEF personeel en organisatie komen bijeen om over actuele zaken te discussiëren en kennis te delen. Deze bijeenkomst is alleen voor projectspecialisten van REEF personeel en organisatie.
meer informatie

Training Wnra

11 september 2019

Op 1 januari 2020 is het zover: de invoering van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra). Vanaf dan krijgen de ambtenaren bij de overheid zoveel mogelijk dezelfde rechten en plichten als werknemers in het bedrijfsleven.

De transitie vergt de nodige voorbereidingen vanuit HR. Er is kennis nodig over de nieuwe wet en nieuwe cao, processen moeten aangepast worden en communicatie richting de medewerkers moet plaatsvinden. In welke fase bevindt uw gemeente zich? In de training leert u hoe u de invoering van de Wnra zo soepel mogelijk in uw gemeente laat verlopen. REEF heeft 11 september aanstaande gereserveerd voor de training die gaat over de Wnra. Deze training zal onder leiding staan van mr. Dennis van den Broek arbeidsrechtjurist bij REEF.
meer informatie

REEF-training: Strategisch onderhandelen

18 september 2019

Onderhandelen is een vaardigheid die je vaak inzet om zaken voor elkaar te krijgen. Maar, wat is jouw onderhandelingsstijl? Bereik je je doelen en kan het ook anders of beter? Als onderhandelaar heb je de taak ervoor te zorgen dat jouw belangen en die van de organisatie optimaal worden verenigd met die van de tegenpartij, zodat er voor beide partijen sprake is van een win-winsituatie. Deze training geeft je antwoord op deze vragen.  
meer informatie

REEF-deelt-kennismaking

20 september 2019

Kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe projectspecialisten. Bijeenkomst voor projectspecialisten die in de afgelopen periode een project bij REEF gestart zijn.
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | Slimme robotisering: ontdek de kansen binnen productie- en logistieke omgevingen

26 september 2019

Welke rol kunnen deze robots spelen in het material handling proces binnen productie- industriële en logistieke omgevingen? Wat zijn de voordelen vanuit bedrijfstechnisch perspectief en vanuit de menselijke kant? En is robotisering rendabel voor uw bedrijf? Deze vragen worden beantwoord tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst.
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | Hoe krijgt u uw medewerkers mee in veranderingen binnen uw organisatie?

26 september 2019

Een nieuwe strategie implementeren in uw organisatie is één, maar de organisatiecultuur veranderen is een vervolgstap die extreem lastig blijkt te zijn. Sterker nog: één van de oorzaken waarom veranderingen mislukken is omdat overtuigingen en weerstand vaak onderschat worden.
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | De nieuwe wet ggz en aanstaande gevolgen

26 september 2019

Per 1 januari 2020 gaat de Wet verplichte GGZ (WvGGZ) in werking. Voor u als gemeente heeft dit grote gevolgen. Het belangrijkste doel van deze wetswijziging is het versterken van de rechtspositie van personen met een psychische stoornis, die tegen hun wil zorg krijgen. De wet wil het toepassen van dwang voor een gedwongen opname voorkomen en de duur zoveel mogelijk beperken. Wat houdt deze wet precies in? Wat zijn de gevolgen hiervan voor gemeenten, cliënten en GGZ-instellingen? En hoe kunt u zich hier als gemeente op voorbereiden?
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | Spanningsveld tussen techniek en contractmanagement: hoe gaat u hiermee om?

26 september 2019

Bouwprojecten lopen vertraging op door contractuele onenigheid of discussies over de technische invulling ervan. Het megaproject Zuidasdok en de Ring Utrecht zijn voorbeelden van projecten die vastlopen doordat er een spanningsveld is tussen techniek en contractmanagement. Hoe voorkomt u contractuele discussies en spanningen na gunning van een aanbesteding? Welke juridische aspecten spelen een essentiële rol rondom een infra-project? En hoe neemt u deze juridische aspecten mee in het technisch management?
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 20
  • pagina: 
  • 1
  • 2
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.