Zoek Alle vacatures

Nieuwjaarsborrel

24 januari 2019

Graag heffen we met jou het glas op een nieuw, succesvol jaar. Tijdens de borrel kijken we samen vooruit naar nieuwe mogelijkheden en kijken we terug op een bijzonder positief jaar voor REEF die weer in het teken stond van groei. Verder maken we tijdens de nieuwjaarsborrel bekend wie tot REEF-projectspecialist van het jaar is verkozen. Je kunt hier je stem uitbrengen! Een gelukkig, gezond en succesvol 2019 voor jou en je familie!
meer informatie

REEF - deelt - kennismaking

08 februari 2019

Kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe projectspecialisten. Bijeenkomst voor projectspecialisten die in de afgelopen periode een project bij REEF gestart zijn.
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | Servitizatie: ontdek de weg naar een betere concurrentiepositie

19 februari 2019

Het wordt voor productiebedrijven steeds moeilijker om te concurreren alleen op het fysieke product. Innovatieve, meer service-centrische bedrijfsmodellen zijn daarom sterk in opkomst. Het product blijft daarbij de basis maar het aandeel van diensten in de omzet stijgt sterk; deze ontwikkeling wordt servitizatie genoemd. Welke rol kan servitizatie spelen in de strategie van mkb-productiebedrijven, wat is daarbij de rol van Smart Technology, en welke specifieke knelpunten ondervindt de mkb’er in de realisatie van deze strategie? Deze vragen worden beantwoord tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst.  
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | De impact van projectmanagement op sociale innovatie

19 februari 2019

Innovatie is ‘hot’. Technologische innovatie is hierbij de norm. Door technologie, organisatie en personeel slimmer met elkaar te verbinden wordt niet alleen de flexibiliteit van organisaties verhoogd, maar ook de productiviteit en het concurrentievermogen. Maar, hoe zit het met de transitie naar nieuwe organisatievormen, ofwel sociale innovatie? Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst staat de impact van projectmanagement op sociale innovatie centraal. 
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | Servitizatie: ontdek de weg naar een betere concurrentiepositie

19 februari 2019

Het wordt voor productiebedrijven steeds moeilijker om te concurreren alleen op het fysieke product. Innovatieve, meer service-centrische bedrijfsmodellen zijn daarom sterk in opkomst. Het product blijft daarbij de basis maar het aandeel van diensten in de omzet stijgt sterk; deze ontwikkeling wordt servitizatie genoemd. Welke rol kan servitizatie spelen in de strategie van mkb-productiebedrijven, wat is daarbij de rol van Smart Technology als ‘enabler’ van servitizatie en welke specifieke knelpunten ondervindt de mkb’er in de realisatie van deze strategie? Deze vragen worden beantwoord tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst.  
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | De Omgevingswet en bevoegd gezag voor vergunningen

19 februari 2019

Het bevoegd gezag is het bestuursorgaan dat beslist op een aanvraag voor een omgevingsvergunning. Er is altijd maar één bevoegd gezag voor een omgevingsvergunning. Maar wie gaat nu precies waar over? Welke procedure geldt? Tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst vertelt Inge Dijkhuizen over bevoegd gezag in de Omgevingswet.  Interessante bijeenkomst indien u te maken heeft met milieuaanvragen of werkzaam bent binnen Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | Vergroot het succes van het project: reduceer verspillingen

19 februari 2019

In een markt met groeiende concurrentie, die vaak nog gericht is op prijs, gaan bedrijven aan de slag met het vergroten van hun klantwaarde. In de ontwikkeling naar een duurzame organisatie en een succesvol project moeten stappen gemaakt worden om verspillingen in de waardestroom te reduceren. Alleen dan kunnen bedrijven zich richten op klantwaarde. Hoe behaalt u binnen uw project winst in doorlooptijd, het inrichten van het werk en de menselijke maat? 
meer informatie

Is uw businessmodel up-to-date? REEF-DEELT-KENNISbijeenkomst

19 februari 2019

Inzicht in nieuwe businessmodellen en tips om de opgedane kennis naar uw eigen bedrijf te vertalen. Dat zijn de zaken die u meeneemt na deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus
meer informatie

REEF-training Profileer jezelf met LinkedIn

14 maart 2019

LinkedIn is hét zakelijke netwerk. Het is dan ook belangrijk dat u uzelf goed profileert op dit medium. Tijdens deze intensieve praktische training gaat u direct met uw laptop aan de slag om uw profiel aan te passen op 16 strategische punten. Verder wordt uw linkstrategie bekeken en leert u beter gebruik te maken van de database van LinkedIn en uw zoekopdrachten met Google te combineren voor optimale resultaten.

Sandra Heeren: "Eigenlijk zou iedere professional deze training moeten volgen"
Jan Carel  de Haan: "Door een open sfeer meteen in de diepte van LinkedIn"
Bianca Eckert: "Goede tips en trucs om je profiel beter en effectiever te maken! Prettige methodiek en trainers"
Werner Scheibler: "In de training worden alle functionaliteiten van de LinkedIn-site in praktijk gebracht. Met alle bijbehorende tips echt een aanrader"

meer informatie

intervisie REEF personeel en organisatie

28 maart 2019

De projectspecialisten van REEF personeel en organisatie komen bijeen om over actuele zaken te discussiëren en kennis te delen. Deze bijeenkomst is alleen voor projectspecialisten van REEF personeel en organisatie.
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 16
  • pagina: 
  • 1
  • 2
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.