yandex counter
Zoek Alle vacatures

REEF-training Lean methode: root cause analysis

20 februari 2018

Pleisters plakken, dat is een probleem oplossen zonder het kennen van de root cause, de hoofdoorzaak. Hierdoor steekt na verloop van tijd het probleem altijd weer opnieuw de kop op. Dit soort pleisters kom je dagelijks tegen. Het is een noodgebouw waar we even inzitten, de controle op het eindproduct of een setting die je maar beter niet kunt gebruiken. Dit soort pleisters maken het werk moeilijker, frustrerend en soms zelfs gevaarlijk. Root cause analysis biedt je de mogelijkheid problemen structureel op te lossen.
meer informatie

NEN2767: de oplossing voor de ‘traditionele’ inspecties deel 2

21 februari 2018

Steeds meer bedrijven en instellingen stappen over op assetmanagement. Ze willen grip op hun vastgoed, installaties en inventaris en inzicht in de te verwachten kosten om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Ook krijgen ze steeds meer te maken met prestatiecontracten waarin de assets aan de afgesproken condities moeten voldoen. Dit vraagt een hele andere benadering van het veelal nog ‘traditionele” inspecteren. Wat kan NEN2767 hierin betekenen? Deze training is alleen voor projectspecialisten van installatietechniek.
meer informatie

REEF deelt kennis | Leer HR-analytics in te zetten om datagedreven beslissingen te nemen

22 februari 2018

Het meetbaar maken van de effecten van bepaalde strategische beslissingen op de organisatie wordt steeds belangrijker, zo ook voor HR. HR-analytics helpt u om tot scherpere, nieuwe of andere inzichten te komen in de prestatie en ontwikkeling van medewerkers en hun bijdrage aan de resultaten van de organisatie. Betere keuzes door betere inzichten bespaart een organisatie veel kosten. Bent u al bekend met hoe HR-analytics in zijn werk gaat en welke voordelen u hieruit kan halen? Mygell Isselt, eigenaar van It’sallaboutHR, neemt u tijdens deze interactieve kennisbijeenkomst mee naar de wereld van HR-analytics. Ook zal hij dieper ingaan op hoe met HR Analytics gemakkelijk invulling gegeven kan worden aan Strategisch Personeelsplanning. Deze bijeenkomst is alleen voor genodigden van REEF personeel en organisatie. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar heeft u wel interesse om deze bijeenkomst bij te wonen? Neem contact met Lisa Schuts via l.schuts@reef.nl
meer informatie

REEF deelt kennis | Leer hoe inkoop strategische meerwaarde biedt

22 februari 2018

De inkoopafdeling is een van de meest daadkrachtige onderdelen binnen een organisatie. Desondanks is deze afdeling in veel organisaties het ondergeschoven kindje. Een inkoopafdeling die goed gepositioneerd is en functioneert, is in staat meer waarde toe te voegen aan een organisatie dan menig andere afdelingen. Hoe kun je de inkoopafdeling op een andere manier organiseren en inrichten? Wat is de toegevoegde waarde van een andere werkwijze? En wat kan de inkoopafdeling voor uw organisatie betekenen? Drs. Jordie van Berkel-Schoonen, oprichter en eigenaar van F-Fort, geeft u tijdens deze interactieve kennisbijeenkomst antwoord op deze vragen.
meer informatie

REEF deelt kennis | Ontdek de kansen en gevolgen van de Omgevingswet

22 februari 2018

De komst van de Omgevingswet heeft veel impact op verschillende disciplines. Wat betekent de komst van de Omgevingswet voor verschillende functies bij gemeenten en omgevingsdiensten?
Wat zijn de gevolgen voor de functies toezichthouder en vergunningverlener? Paul Heinsbroek, projectspecialist en toezichthouder industrieel, bespreekt ondere deze vragen met u tijdens deze interactieve kennisbijeenkomst.
meer informatie

REEF deelt kennis | Veilig en gezond werken met gevaarlijke stoffen

22 februari 2018

De Inspectie SZW heeft aangekondigd meer en strenger te gaan handhaven op het gebied van het veilig en gezond werken met gevaarlijke stoffen. Tijdens deze interactieve kennisbijeenkomst neemt Maikel van Niftrik, senior consultant hazardous substances bij Philips Innovation Services, u mee in de wereld van arbeidshygiëne, zodat u beter begrijpt waarom het belangrijk is medewerkers te beschermen, wat de overheid van u vraagt en welke oplossingen er voorhanden zijn.
meer informatie

REEF deelt kennis | Beheren van Beheer & Onderhoud in een technische omgeving

22 februari 2018

Gebouwgebonden installaties moeten maximaal beschikbaar zijn tegen zo min mogelijke kosten. Zorg ervoor dat u niet onnodig voor verrassingen komt te staan en dat u structureel uw beheersproces onder controle heeft. Niet alleen op technisch vlak, maar ook als het gaat om documenten en contracten. Heeft u goed geborgd wat wie precies doet voor uw organisatie en tegen welk prijs? En hoe houdt u de regie in het beheren en onderhouden van installaties in plaats van dat u geleefd wordt door alle veranderingen in de markt en binnen uw organisatie?  Tijdens deze interactieve kennisbijeenkomst leidt John Hendriks de discussie.
meer informatie

REEF recruitment | War for talent!

27 februari 2018

Geschikte kandidaten vinden in een krappe arbeidsmarkt is lastig. Wat triggert een kandidaat? Hoe benader je deze succesvol? Deze workshop is gericht op het benaderen en triggeren van potentiële kandidaten. De workshop “War for talent!” wordt begeleid door onze vaste trainer Maurice Jennekens.
meer informatie

REEF-training Sturen op gedrag, deel 2

27 februari 2018

Het sturen van mensen in een project is soms lastig vanuit een niet-hiërarchische rol. De onderwerpen van de REEF-training Sturen op gedrag en resultaat in projecten, deel 1, worden in deze training nader besproken. Met als resultaat dat je nieuwe tools tot je beschikking hebt om (complexe) projecten tot een goed einde te brengen.   
meer informatie

REEF-training Profileer jezelf met LinkedIn

28 februari 2018

LinkedIn is hét zakelijke netwerk. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf goed profileert op dit medium. Tijdens deze intensieve praktische training ga je direct met je laptop aan de slag om je profiel aan te passen op 16 strategische punten. Verder wordt je linkstrategie bekeken en leer je beter gebruik te maken van de database van LinkedIn en je zoekopdrachten met Google te combineren voor optimale resultaten.  
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 75