yandex counter
Zoek Alle vacatures

REEF-training Summer School: Assertiviteit en feedback

21 augustus 2017

Assertief zijn wanneer het nodig is, is niet altijd even gemakkelijk. Soms durf je niet te zeggen wat je denkt, of komt de boodschap fout over bij de ander. In deze workshop leer je op een constructieve wijze voor je ideeën op te komen en de moed te hebben je ideeën te verdedigen zonder agressief te zijn.
meer informatie

REEF-trainingen Summer School: Teameffectiviteit

24 augustus 2017

Wat maakt een team succesvol? De mensen? Het doel? Normen? Een missie zoals het Nederlands Elftal die had in Brazilië? Of misschien van alles wat? De training biedt inzicht in de 5 fasen van een team en wat in elk van deze fasen een rol speelt om succesvol te zijn. Door meer te weten over teams, stijgt ook de kennis over organisatiesucces en leiderschap.  
meer informatie

REEF-trainingen Summer School: Overtuigend en zelfbewust presenteren

28 augustus 2017

Soms is het noodzakelijk om voor een groep iets te presenteren of deze groep te overtuigen van jouw adviezen. Als dit geen dagelijkse bezigheid is, brengt dit de nodig stress met zich mee. Tijdens deze training krijg je handige tips hoe je op professionele wijze je presentatie voorbereidt en geeft. 
meer informatie

Gevolgen van de Omgevingswet

30 augustus 2017

Volgens de laatste berichten is de Omgevingswet uitgesteld naar juli 2020. Desondanks zijn veel gemeenten al bezig met de implementatie van deze wet, en dat brengt veel veranderingen met zich mee. Wim Tijssen is projectleider invoering Omgevingswet bij gemeente Tilburg. Hij gaat daar vanaf september diverse pilots draaien, waarbij de gemeente Tilburg al gaat werken alsof de Omgevingswet reeds is ingevoerd. Hij neemt jullie mee in de belangrijkste punten van de Omgevingswet, maar met name ook wat de consequenties zijn in de dagelijkse werkzaamheden. Deze intervisie is alleen voor REEF-projectspecialisten.
meer informatie

Workshop Human Profiling Experience

31 augustus 2017

Regelmatig neem je besluiten, maak je keuzes of geef je adviezen. Om dit op een duurzame en succesvolle manier te kunnen doen heb je informatie nodig die aan de twee belangrijkste criteria voldoet namelijk, betrouwbaarheid en volledigheid. Maar hoe kom je te weten dat dit zo is? Voor deze bijeenkomst zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Inschrijven is nog mogelijk, u komt dan op de reservelijst te staan. 
meer informatie

REEF-training Effectieve communicatie binnen de gemeente

07 september 2017

De gemeente is een bijzonder bedrijf. Politiek en juridische componenten spelen een belangrijke rol bij het maken van beleid en uitvoeren van besluiten. Wie is nu de baas bij een gemeente? Hoe kun je als extern adviseur succesvol zijn? Het gaat veelal om het managen van verwachtingen en de passende communicatie met verschillende actoren. Met de training wordt beoogd je meer inzicht te bieden in het functioneren van de gemeente om zo effectief te kunnen functioneren. 
meer informatie

REEF-training De kern van lean: verspillingen

12 september 2017

Lean is in de Nederlandse proces- en service industrie momenteel heel erg “hot”. Diverse bedrijven beginnen met Lean in de hoop meer te kunnen doen met de middelen die ze hebben. Wellicht dat dit ook het geval is bij de organisatie waar je nu werkt. In deze training wordt aan de hand van de 7 verspillingen van “ Taiichi Ohno” de vader van het Toyota Productie Systeem, de kern van Lean duidelijk gemaakt. Hierdoor ben je in staat mee te denken en te werken met Lean-initiatieven in jouw omgeving.  
meer informatie

/Daarom! werk je bij REEF

15 september 2017

Kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe projectspecialisten. Bijeenkomst voor projectspecialisten die in de afgelopen periode een project bij REEF gestart zijn.
meer informatie

REEF-training Snellezen, hoe doe je dat?

20 september 2017

Je wilt graag sneller en effectiever de grote hoeveelheden teksten in je werk kunnen lezen. Tijdens deze training krijg je technieken aangereikt hoe je optimaal je ogen en je hersenen kunt aansturen. Met verschillende snelleestechnieken leer je hoe je je ogen op een optimale manier kunt gebruiken om zo je leessnelheid op te voeren. Gedurende de training wordt je leessnelheid gemeten, zodat je direct kunt zien welke vorderingen je maakt en kunt toepassen in je werk.  
meer informatie

REEF-deelt-kennisbijeenkomst

21 september 2017

Tijdens interactieve bijeenkomsten op de High Tech Campus discussiëren specialisten over actuele ontwikkelingen in hun vakgebied. Meer informatie volgt.
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 30
  • pagina: 
  • 1
  • 2
  • 3