yandex counter
Zoek Alle vacatures

REEF-training Profileer jezelf met LinkedIn

25 april 2017

LinkedIn is hét zakelijke netwerk. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf goed profileert op dit medium. Tijdens deze intensieve praktische training ga je direct met je laptop aan de slag om je profiel aan te passen op 16 strategische punten. Verder wordt je linkstrategie bekeken en leer je beter gebruik te maken van de database van LinkedIn en je zoekopdrachten met Google te combineren voor optimale resultaten.
lees meer...

REEF-training Sturen op gedrag, deel 1

03 mei 2017

Het wordt vaak als lastig ervaren om mensen aan te sturen en aan te spreken op resultaten en deadlines. Maar ook, hoe krijg je iedereen op één lijn? In projecten is dit vaak extra lastig aangezien de lijnverantwoordelijkheid ontbreekt. Deze training geeft je inzicht in een aantal praktische tools hoe je kunt onderhandelen en omgaan met tegengestelde belangen van teamleden. Ook verschillende stijlen van leidinggeven komen aan bod.   
lees meer...

REEF-training Effectief leiderschap

08 mei 2017

Uit onderzoek weten we dat leiderschap ertoe doet. Welke zaken maken nu dat de ene leider wel en de andere niet succesvol is? Tegenwoordig wordt leiderschap op alle niveaus gevraagd. Wat is dat? Met deze training wordt beoogd dat je meer inzicht krijgt in leiderschap op jouw eigen niveau.
lees meer...

REEF recruitment | War for talent!

09 mei 2017

Geschikte kandidaten vinden in een krappe arbeidsmarkt is lastig. Wat triggert een kandidaat? Hoe benader je deze succesvol? Deze workshop is gericht op het benaderen en triggeren van potentiële kandidaten. De workshop “War for talent!” wordt begeleidt door onze vaste trainer Maurice Jennekens.
lees meer...

REEF recht | Kennissessie bezwaarpraktijk

11 mei 2017

Hoe zit het systeem van bezwaar en beroep precies in elkaar? Hoe ziet een pleitnota eruit, en wat is hierbij belangrijk? Ook al ben je zelf niet verantwoordelijk voor de juridische behandeling van bezwaar- en beroepsprocedures, het is voor jouw rol als consulent - met veel klantcontacten – goed om dit inzicht te hebben in de juridische procesgang. Goede kwaliteit aan de voorkant, in gesprek met de klant, is van grote invloed op het werk van de jurist. Deze training is alleen voor genodigden.
lees meer...

REEF-training Sturen op gedrag, deel 2

17 mei 2017

Het sturen van mensen in een project is soms lastig vanuit een niet-hiërarchische rol. De onderwerpen van de REEF-training Sturen op gedrag en resultaat in projecten, deel 1, worden in deze training nader besproken. Met als resultaat dat je nieuwe tools tot je beschikking hebt om (complexe) projecten tot een goed einde te brengen.   
lees meer...

REEF deelt kennis | Kom tot excellente dienstverlening binnen het sociaal domein door anders te leren kijken

18 mei 2017

De nieuwe taken van de Wet maatschappelijke ondersteuning hebben veel werkzaamheden voor gemeenten met zich meegebracht. Hierdoor zou u bijna vergeten waar het om draait binnen het sociaal domein, namelijk mensen! Op een andere manier naar de zaak kijken, kan helpen om weer tot de kern van de werkzaamheden te komen. Claudi van Dongen, Teamleider Wmo bij Gemeente Etten-Leur, leidt de discussie tijdens deze bijeenkomst en vertelt haar ervaringen en haar invalshoek om excellente dienstverlening te leveren.
lees meer...

REEF deelt kennis | Omzeil de grootste valkuilen bij de implementatie van S&OP

18 mei 2017

Sales & Operations Planning (S&OP) is een actueel ondewerp binnen supply chain. Veel organisaties beseffen dat een optimale afstemming tussen demand, supply, product development en finance van groot belang is om de strategische doelen van een organisatie te behalen. Wat zijn de grootste valkuilen bij implementatie van S&OP? Wat kunnen organisaties doen om deze valkuilen te ontwijken? Peter van den Tweel gaat in een interactieve bijeenkomst met u in discussie over dit onderwerp aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.
lees meer...

REEF deelt kennis | Toekomstgericht bouwen met Smart Building Technologie

18 mei 2017

Bij de ontwikkeling van onderzoeksgebouwen is het belangrijk rekening te houden met de steeds sneller opeenvolgende technologische ontwikkelingen. Er moet dan ook toekomstgericht gebouwd worden. Maar hoe pak je deze toch al vaak complexe opgaves aan? Hoe faciliteer je het proces in het gebouw, zodanig dat het nu past maar ook in de toekomst passend blijft? Een belangrijke ontwikkeling daarbij is Smart Building. Door middel van Smart Building Technologie blijkt het mogelijk om nog grote stappen te zetten in het effectief gebruik van gebouwen. Johan van Gerven van Deerns Nederland deelt zijn kennis op dit gebied tijdens deze interactieve bijeenkomst.
lees meer...

REEF deelt kennis | Creëer de gewenste organisatie-inrichting en -cultuur bij een gemeentelijke herindeling

18 mei 2017

Sinds 1 januari 2017 zijn de gemeenten Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode heringedeeld, in de nieuwe gemeente Meierijstad. De totstandkoming van de besturings- en organisatiefilosofie bij een gemeentelijke herindeling is een boeiend proces. Hoe kom je tot de inrichting van de gemeentelijke organisatie? Welke cultuur wil je vormen en hoe creëer je die? Alistair Douglas gaat in een interactieve bijeenkomst met u in discussie over dit onderwerp.  
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 21
  • pagina: 
  • 1
  • 3