yandex counter
Zoek Alle vacatures

REEF deelt kennis | Leer hoe omgevingsbewust werken van meerwaarde is binnen de nieuwe Omgevingswet

21 september 2017

De invoering van de Omgevingswet stelt overheden voor diverse vraagstukken. Een belangrijk aspect daarbij is interne en externe communicatie met iedereen die met de Omgevingswet te maken krijgt. Denk daarbij aan informatieverschaffing, vroegtijdig betrokkenheid creëren en strategische keuzes maken. De Omgevingswet omvat namelijk meer dan alleen een verandering van wetten en regels. Het gaat nog meer om een cultuursverandering, waarbij we in de toekomst anders met elkaar gaan samenwerken. Deze nieuwe manier van samenwerken heet omgevingsbewust werken en Factor C helpt om hier vorm aan te geven.
meer informatie

REEF deelt kennis | Laat het selectieproces overeenkomen met de organisatievisie door middel van de "Hiring Journey"

21 september 2017

Het selectieproces binnen de arbeidsbemiddeling begon bij klassieke arbeidsrelaties en –systemen maar we zijn inmiddels in een tijdperk beland van storytelling en belevenissen. Dit nieuwe tijdperk vraagt om een andere manier van vormgeving aan je HR-instrumenten.

meer informatie

REEF deelt kennis | Ontdek hoe u als gemeente de burger de regie geeft

21 september 2017

De rol van de overheid gaat essentieel veranderen. Daar waar de overheid tot nu toe alles bepalend was, gaat de burger nu de regie overnemen. De overheid krijgt een faciliterende rol. Om tot deze nieuwe situatie te komen, zullen gemeenten anders te werk moeten gaan. De gemeente Haaren is inmiddels gestart met deze transformatie. John Romeijnders, afdelingshoofd ruimte en samenleving bij de gemeente Haaren, leidt de discussie tijdens deze interactieve bijeenkomst.
meer informatie

REEF deelt kennis | Ontdek de meerwaarde van blockchain techniek binnen de supply chain

21 september 2017

Blockchain is een revolutionaire technologie die het internet aanvult met waardevolle nieuwe mogelijkheden. Deze techniek helpt om transparantie in te bouwen en zorgt voor authenticiteit in het ketenbeheer. Het principe van blockchain is dat er digitale transacties plaatsvinden, op een manier die veilig en verifieerbaar is zonder dat een betrokken partij de kans krijgt om digitale informatie te vervalsen. 
meer informatie

HR-gesprekspartner opleidingstraject - dag 1: methodieken, eigen stijl en bewustwording

26 september 2017

Hoe geef je eigenlijk een goed advies op basis van een solide analyse? En hoe maak je verbinding met de organisatie op hoger niveau? Met dit opleidingstraject bieden wij jou handvatten om een professionele gesprekspartner op strategisch niveau te zijn. Hierbij is er naast aandacht voor de theoretisch kennis, ontwikkelingen op HRM-gebied en bijbehorende personeelsinstrumenten, ook aandacht voor de persoonlijke competenties en vaardigheden voor de hedendaagse HR-professional.Tijdens 4 volledig verzorgde trainingsdagen leiden wij je op tot de professionele HR gesprekspartner die past bij de nieuwe veeleisende rol die de veranderende organisatie vraagt.
meer informatie

REEF-training Profileer jezelf met LinkedIn

26 september 2017

LinkedIn is hét zakelijke netwerk. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf goed profileert op dit medium. Tijdens deze intensieve praktische training ga je direct met je laptop aan de slag om je profiel aan te passen op 16 strategische punten. Verder wordt je linkstrategie bekeken en leer je beter gebruik te maken van de database van LinkedIn en je zoekopdrachten met Google te combineren voor optimale resultaten.  
meer informatie

REEF-training Inzicht in gesprekspartners

02 oktober 2017

Met sommige mensen klikt het en met anderen niet. Immers, iedereen is anders. Deze training geeft je inzichten om draagvlak te creëren met verschillende soorten mensen.  
meer informatie

intervisie REEF personeel en organisatie

05 oktober 2017

De projectspecialisten van REEF personeel en organisatie komen bijeen om over actuele zaken te discussiëren en kennis te delen. Deze bijeenkomst is alleen voor projectspecialisten van REEF personeel en organisatie
meer informatie

Begeleiding Wmo 2015

09 oktober 2017

De projectspecialisten van REEF recht komen bijeen om over actuele zaken te discussiëren en kennnis te delen. Tijdens deze kennisbijeenkomst wordt de begeleiding Wmo 2015 behandeld. Deze bijeenkomst is alleen voor projectspecialisten van REEF recht.
meer informatie

REEF-training Persoonlijk leiderschap volgens Covey

10 oktober 2017

Tijdens deze training maak je kennis met de principes achter één van de bekendste theorieën over effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Vanuit de theorie van “The 7 habits of highly effective people" van Stephen Covey maak je de vertaalslag naar je eigen werk- en leefsituatie. 
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 33