Zoek Alle vacatures

REEF-training De kunst van het luisteren

19 september 2018

Wat is de werkelijke boodschap die iemand probeert over te brengen? In deze interactieve training leer je wat écht luisteren inhoudt. Luisteren zorgt voor wederzijds begrip en respect. Je leert technieken om non-verbale weerstand op te merken, signaleren en benoemen om goed te kunnen doorvragen en de werkelijke boodschap te ontdekken.
meer informatie

/Daarom! werk je bij REEF

21 september 2018

Kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe projectspecialisten. Bijeenkomst voor projectspecialisten die in de afgelopen periode een project bij REEF gestart zijn.
meer informatie

REEFenement motortour

22 september 2018

REEF organiseert voor de eerste keer een REEF-motortour voor alle REEF-medewerkers.   Dit evenement is alleen voor genodigden.
meer informatie

REEF-training Effectief leiderschap

25 september 2018

Uit onderzoek weten we dat leiderschap ertoe doet. Welke zaken maken nu dat de ene leider wel en de andere niet succesvol is? Tegenwoordig wordt leiderschap op alle niveaus gevraagd. Wat is dat? Met deze training wordt beoogd dat je meer inzicht krijgt in leiderschap op jouw eigen niveau.
meer informatie

REEF deelt kennis | Verhoog uw positie op de veiligheidscultuurladder

27 september 2018

Veilig werken staat de komende jaren centraal. Kijk maar naar de campagnes in de bouw, de focus op BRZO-bedrijven en de controles op RI&E bij MKB-bedrijven. Hoe kunt u als organisatie bij blijven en zelfs verbeteren? Desiree Janssen, eigenaar van Impliq, leidt de discussie hierover tijdens deze interactieve bijeenkomst en na afloop kunt u zelf reflecteren waar binnen uw organisatie mogelijke oplossingen liggen om verder op de veiligheidscultuurladder te groeien.
meer informatie

REEF deelt kennis | Softskills - het succes van de Omgevingswet

27 september 2018

De Omgevingswet komt eraan en alle Nederlandse (semi)overheidsinstanties bereiden zich hierop voor. Op verschillende vlakken moeten er stappen gemaakt worden. Niet alleen inhoudelijke kennis leidt tot succes van de Omgevingswet, maar 80% van het succes wordt bepaald door een verandering van houding en gedrag, ofwel softskills. Tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst bespreken Mijke Hoogakker-van den Hoogen en Annemie van Loon het belang van de verandering in houding en gedrag. Maurice Jennekens vertelt hoe u nog sterker te worden in uw bestaande en nieuwe rollen.
meer informatie

REEF deelt kennis | Softskills - het succes van de Omgevingswet

27 september 2018

De Omgevingswet komt eraan en alle Nederlandse (semi)overheidsinstanties bereiden zich hierop voor. Op verschillende vlakken moeten er stappen gemaakt worden. Niet alleen inhoudelijke kennis leidt tot succes van de Omgevingswet, maar 80% van het succes wordt bepaald door een verandering van houding en gedrag, ofwel softskills. Tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst bespreken Mijke Hoogakker-van den Hoogen en Annemie van Loon het belang van de verandering in houding en gedrag. Maurice Jennekens vertelt hoe u nog sterker te worden in uw bestaande en nieuwe rollen.
meer informatie

REEF deelt kennis | Doorontwikkeling veiligheid binnen het Sociaal Domein

27 september 2018

De samenvoeging van de AWBZ en de Wet op de Jeugdzorg vergt een interne transitie. Eén van de belangrijkste thema’s daarbij is zorgdragen voor de veiligheid van alle burgers, van jong tot oud. Het is en blijft van belang de verschillende vormen van huiselijk geweld en de verschillende vormen van mishandeling vroeg te signaleren.  Veilig Thuis en Irma van Rijswijk leiden de discussie tijdens deze interactieve bijeenkomst. 
meer informatie

REEF deelt kennis | Ontdek hoe de wereld anno 2019 voor constructeurs eruit kan zien!

27 september 2018

Hoe ziet de constructeurswereld er in 2019 uit? Wat is de volgende stap in de verweving van Engineering en Productie? En welke invloed hebben onderwerpen als “communicatie met digitale bestanden, rapid prototyping en additive manufacturing hierop? Jos van Grinsven en Erik Schroën geven antwoord op onder andere deze vragen en delen hun visie op deze complexe en dynamische ontwikkelingen.
meer informatie

REEF deelt kennis | Verhoog de arbeidsproductiviteit als antwoord op de arbeidsmarktkrapte

27 september 2018

Er heerst krapte op de arbeidsmarkt. Investeringen in automatisering en digitalisering leveren niet het gewenste resultaat om dit probleem aan te pakken. De toename in de arbeidsproductiviteit blijft namelijk nog steeds achter. Hierdoor hebben organisaties steeds meer mensen nodig om het werk gedaan te krijgen. Hoe komt dit? Welke verbeteringen kunt u doorvoeren in uw interne processen? En wat kunt u doen om wel het gewenste profijt te halen uit deze investeringen? Ton van Kollenburg, lector Improving Business bij Avans Hogeschool en directeur van Protean management Solutions, leidt de discussie hierover tijdens deze interactieve bijeenkomst en kijkt met u nader naar deze belangrijke en meest veronachtzaamde oorzaken van de krapte op de arbeidsmarkt.
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 41
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten