yandex counter
Zoek Alle vacatures

REEF-training Persoonlijk leiderschap volgens Covey

22 januari 2018

Tijdens deze training maak je kennis met de principes achter één van de bekendste theorieën over effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Vanuit de theorie van “The 7 habits of highly effective people" van Stephen Covey maak je de vertaalslag naar je eigen werk- en leefsituatie. 
meer informatie

Werksessie Lean

23 januari 2018

De werksessie Lean bestaat uit een mondelinge kennistoetsing en een praktijkgedeelte waar je 1 of 2 tools, die behandeld zijn in de 4 REEF-trainingen op het gebied van Lean-management, moet toepassen op een bepaalde casus. De werksessie kan alleen worden gevolgd na voltooiing van de 4 REEF-trainingen op het gebied van Lean-management. Hierna heb je jouw Yellow-belt certificaat behaald.
meer informatie

REEF-training Profileer jezelf met LinkedIn

25 januari 2018

LinkedIn is hét zakelijke netwerk. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf goed profileert op dit medium. Tijdens deze intensieve praktische training ga je direct met je laptop aan de slag om je profiel aan te passen op 16 strategische punten. Verder wordt je linkstrategie bekeken en leer je beter gebruik te maken van de database van LinkedIn en je zoekopdrachten met Google te combineren voor optimale resultaten.  
meer informatie

REEF-training Sturen op gedrag, deel 1

25 januari 2018

Het wordt vaak als lastig ervaren om mensen aan te sturen en aan te spreken op resultaten en deadlines. Maar ook, hoe krijg je iedereen op één lijn? In projecten is dit vaak extra lastig aangezien de lijnverantwoordelijkheid ontbreekt. Deze training geeft je inzicht in een aantal praktische tools hoe je kunt onderhandelen en omgaan met tegengestelde belangen van teamleden. Ook verschillende stijlen van leidinggeven komen aan bod.   
meer informatie

Human Profiling opleidingstraject 1.2018 sessie 1

30 januari 2018

Human Profiling® is een unieke interview -en gesprekstechniek waarmee u mensen kunt ‘lezen’ en integriteit van mens en informatie kunt toetsen.  Wilt u zich specialiseren in Human Profiling®? Schrijf u dan in voor dit opleidingstraject.
meer informatie

/Daarom! werk je bij REEF

02 februari 2018

Kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe projectspecialisten. Bijeenkomst voor projectspecialisten die in de afgelopen periode een project bij REEF gestart zijn.
meer informatie

REEF-training Human Profiling

05 februari 2018

Regelmatig neem je besluiten, maak je keuzes of geef je adviezen. Om dit op een duurzame en succesvolle manier te kunnen doen heb je informatie nodig die aan de twee belangrijkste criteria voldoet namelijk, betrouwbaarheid en volledigheid. Maar hoe kom je te weten dat dit zo is?

meer informatie

REEF-training Sturen op gedrag, deel 2

05 februari 2018

Het sturen van mensen in een project is soms lastig vanuit een niet-hiërarchische rol. De onderwerpen van de REEF-training Sturen op gedrag en resultaat in projecten, deel 1, worden in deze training nader besproken. Met als resultaat dat je nieuwe tools tot je beschikking hebt om (complexe) projecten tot een goed einde te brengen.   
meer informatie

NEN2767: de oplossing voor de ‘traditionele’ inspecties deel 1

07 februari 2018

Steeds meer bedrijven en instellingen stappen over op assetmanagement. Ze willen grip op hun vastgoed, installaties en inventaris en inzicht in de te verwachten kosten om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Ook krijgen ze steeds meer te maken met prestatiecontracten waarin de assets aan de afgesproken condities moeten voldoen. Dit vraagt een hele andere benadering van het veelal nog ‘traditionele” inspecteren. Wat kan NEN2767 hierin betekenen? Deze training is alleen voor projectspecialisten van installatietechniek.
meer informatie

Human Profiling opleidingstraject 1.2018 sessie 2

08 februari 2018

Human Profiling® is een unieke interview -en gesprekstechniek waarmee u mensen kunt ‘lezen’ en integriteit van mens en informatie kunt toetsen.  Wilt u zich specialiseren in Human Profiling®? Schrijf u dan in voor dit opleidingstraject.
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 61