Zoek Alle vacatures

Ad Doomen genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2017

De 'REEF-projectspecialist van 2017' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF research and developmentDe divise research and development heeft Ad Doomen genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

Graag stellen we Ad aan u voor:

Naam: Ad Doomen
Huidig project: Eplan Engineer bij BPA Racupack
In dienst bij REEF sinds:
april 2016

REEF-projectspecialist Ad DoomenAd is sinds 2016 in dienst bij REEF als hardware engineer Eplan. Hierbij is Ad verantwoordelijk voor het engineeren van het elektrotechnische gedeelte van machines in Eplan.
Door zijn betrokkenheid en zijn proactieve instelling is hij van toegevoegde waarde voor elk project. Op dit moment is Ad bezig met zijn vierde project bij Racupack.

Ad wordt gewaardeerd om zijn positieve instelling, veel gevoel voor humor en natuurlijk het goede werk dat hij oplevert. Ad inventariseert de vraagstukken veelal met zijn optimistische houding, maar indien nodig ook met kritische vragen. En juist deze combinatie maakt Ad uniek en kunnen we zeggen dat Ad voor ons het juiste REEF-DNA heeft en hij voor elk project een aanwinst is. Projecten die Ad in het verleden heeft gedaan:

  • Eplan Engineer bij Christiaens Constructions
  • Eplan Engineer bij Rohaco Engineering
  • Eplan Engineer bij Rademaker

Met zijn gevoel voor commercie pikt Ad snel signalen op die hij bespreekt met REEF, maar Ad deelt ook zijn kennis met collega’s bij opdrachtgevers als het gaat om bijvoorbeeld UL-certificeringen. Deze certificering is noodzakelijk bij het exporteren van machines naar Amerika. Op eigen initiatief houdt Ad zijn kennis middels cursussen op peil binnen zijn vakgebied. Dat maakt kennis delen compleet!

Ad is een projectspecialist waar wij trots op zijn! Wij hopen nog heel lang samen te mogen werken met Ad! Voor de divisie R&D is hij de projectspecialist van het jaar.

Vind je dat Ad REEF-projectspecialist van het jaar moet worden? Je kunt stemmen van vrijdag 29 december 2017 tot en met vrijdag 12 januari 2018. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 18 januari.


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.