yandex counter
Zoek Alle vacatures

Hard sturen op zachte resultaten in het sociaal domein kan

Door: REEF / 08 december 2017 / Recht

De heer Rob in 't Zand en mevrouw Willie van Eijs waren discussieleiders bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Deze bijeenkomst stond in het teken van hoe men hard kan sturen op de zachten resultaten binnen het sociaal domein. De opgedane kennis en essentie van deze bijeenkomst zijn samengevat in onderstaande infographic, klik op de infographic om deze te vergroten:
lees meer...

In 7 stappen naar Configure to Order

Door: REEF / 04 december 2017 / Research and development

De heren John Willems en Jeroen Vos waren discussieleiders bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Deze bijeenkomst stond in het teken van de 7 stappen om over te gaan naar Configure to Order. Bekijk de infographic van deze bijeenkomst.
lees meer...

Strategische personeelsplanning binnen regelarme organisaties

Door: REEF / 04 december 2017 / Personeel en organisatie

De dames Susan Roijmans en Nicole van Steenis waren discussieleiders bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Deze bijeenkomst stond in het teken van strategische personeelsplanning binnen regelarme organisaties. Bekijk de infographic van deze bijeenkomst.
lees meer...

REEF personeel en organisatie versterkt met een nieuwe recruitmentprofessional

Door: REEF / 01 december 2017 / Personeel en organisatie

Geschikte kandidaten vinden in een krappe arbeidsmarkt is lastig. Wat triggert een kandidaat en hoe benadert u deze succesvol? Ervaart uw organisatie ook dat dit lastig is? De recruiters van REEF personeel en organisatie zijn in staat om op proactieve en innovatieve wijze de geschikte kandidaten te vinden, te boeien en te binden. Zij zetten hierbij verschillende recruitmenttools in.
lees meer...

SinterklaasREEFenement 2017

Door: REEF / 27 november 2017 / Algemeen

Zondag 26 november bracht Sinterklaas samen met zijn Pieten een bezoek aan het REEF-kantoor. Kinderen van REEF-medewerkers en -relaties beleefden een onvergetelijke ochtend.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 301