yandex counter
Zoek Alle vacatures

HR-gesprekspartner opleidingstraject - dag 4: human profiling (deel 2)

12 december 2017

Hoe geef je eigenlijk een goed advies op basis van een solide analyse? En hoe maak je verbinding met de organisatie op hoger niveau? Met dit opleidingstraject bieden wij jou handvatten om een professionele gesprekspartner op strategisch niveau te zijn. Hierbij is er naast aandacht voor de theoretisch kennis, ontwikkelingen op HRM-gebied en bijbehorende personeelsinstrumenten, ook aandacht voor de persoonlijke competenties en vaardigheden voor de hedendaagse HR-professional.Tijdens 4 volledig verzorgde trainingsdagen leiden wij je op tot de professionele HR gesprekspartner die past bij de nieuwe veeleisende rol die de veranderende organisatie vraagt.
meer informatie

REEF-training Profileer jezelf met LinkedIn

12 december 2017

LinkedIn is hét zakelijke netwerk. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf goed profileert op dit medium. Tijdens deze intensieve praktische training ga je direct met je laptop aan de slag om je profiel aan te passen op 16 strategische punten. Verder wordt je linkstrategie bekeken en leer je beter gebruik te maken van de database van LinkedIn en je zoekopdrachten met Google te combineren voor optimale resultaten.  
meer informatie

REEF-training Adviesvaardigheden 2

19 december 2017

Als projectspecialist wil je de opdrachtgever natuurlijk maximaal helpen door hem gevraagd en ongevraagd van advies te voorzien. Tijdens deze training leer je hoe je dit kunt doen en nog meer draagvlak krijgt voor je ideeën. 
meer informatie

REEF recruitment | Sterke vacatures zorgen voor sterke kandidaten

09 januari 2018

Wat triggert een kandidaat? Is de tekst die u schrijft herkenbaar en duidelijk? Welke schrijfstijl kunt u het beste gebruiken? Wat moet er allemaal in de vacature komen te staan, zodat deze ook online goed vindbaar is? Pauline Sniekers, eigenaar van Tekstbureau Woord, geeft antwoord tijdens de interactieve workshop ‘Sterke vacatures zorgen voor sterke kandidaten’. Aan de hand van actuele marketingtheorie en praktijkvoorbeelden leert u vacatures schrijven die de kans op reacties van de juiste kandidaat verhogen.
meer informatie

intervisie REEF personeel en organisatie: recruitment & arbeidsmarktcommunicatie

11 januari 2018

De projectspecialisten van REEF personeel en organisatie komen bijeen om over actuele zaken te discussiëren en kennis te delen. Thema van deze bijeenkomst: recruitment & arbeidsmarktcommunicatie. Deze bijeenkomst is alleen voor projectspecialisten van REEF personeel en organisatie
meer informatie

REEF-training Persoonlijk leiderschap volgens Covey

22 januari 2018

Tijdens deze training maak je kennis met de principes achter één van de bekendste theorieën over effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Vanuit de theorie van “The 7 habits of highly effective people" van Stephen Covey maak je de vertaalslag naar je eigen werk- en leefsituatie. 
meer informatie

/Daarom! werk je bij REEF

02 februari 2018

Kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe projectspecialisten. Bijeenkomst voor projectspecialisten die in de afgelopen periode een project bij REEF gestart zijn.
meer informatie

REEF-deelt-kennisbijeenkomst

22 februari 2018

Tijdens interactieve bijeenkomsten op de High Tech Campus discussiëren specialisten over actuele ontwikkelingen in hun vakgebied. Meer informatie volgt.
meer informatie

REEF recruitment | War for talent!

27 februari 2018

Geschikte kandidaten vinden in een krappe arbeidsmarkt is lastig. Wat triggert een kandidaat? Hoe benader je deze succesvol? Deze workshop is gericht op het benaderen en triggeren van potentiële kandidaten. De workshop “War for talent!” wordt begeleid door onze vaste trainer Maurice Jennekens.
meer informatie

intervisie REEF personeel en organisatie: persoonlijk leiderschap

08 maart 2018

De projectspecialisten van REEF personeel en organisatie komen bijeen om over actuele zaken te discussiëren en kennis te delen. Thema van deze bijeenkomst: persoonlijk leiderschap. Deze bijeenkomst is alleen voor projectspecialisten van REEF personeel en organisatie
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 19
  • pagina: 
  • 1
  • 2